17 Ocak 2014 Cuma

HOŞÇAKAL 2013, MERHABA 2014


En son blogda (link) yine Asya’ya gideceğimizden bahsetmiştik ya, e biz gittik de döndük bile… Üç haftayı doya doya Sri Lanka, Tayland ve Malezya’da geçirdikten sonra yine kürkçü dükkanındayız.

Döneli bir hafta bile olmadı henüz, o yüzden yeni bir gezi yazısı performansı beklememek lazım, zira halen daha zaman kavramımızı eskiye döndüremedik. Avrupa saatiyle yatıp Asya saatiyle kalkar, gün içinde zombi gibi gezer olduk. Yoğun iş temposuna ışık hızıyla girişimiz de pek kolaylık sağlamadı bize elbette. Ama hani diyoruz ya bizim bir Facebook sayfamız var diye, işte orada durmadan fotoğraf yayınlıyoruz. Eğer merak ederseniz sizi de bekleriz. Hem Facebook sayfamızı beğenirseniz tüm güncellemelerden haberdar da olursunuz, bizden söylemesi:)

Bu sene de yılbaşı dolaylarında yollarda olduğumuzdan mütevellit, şöyle güzel bir hoşçakal 2013 yazısı yazıp, biz seni çok sevdik, çok güzel gezdik, çok güzel anılarımız oldu, seni gülümseyerek hatırlayacağız diyememiştik. Hele Gezgindir Gezenin Adı’nı son bir senede 50bin kez ziyaret eden, anılarımızı bizimle paylaşan siz güzel insanlara hiç teşekkür edemedik. 2014’e de blog vasıtasıyla mesaj yollayamadığımız doğrudur. Yoksa 2014 için dileklerimiz çoktan gökyüzüne karıştı bile… Sonra dedik ki vakit bu vakittir biz de, bir hoşçakal 2013, 2013’den daha da güzel ol emi 2014 diyelim…

2013’te gezme fırsatı bulduğumuz, hatta bazılarına farklı rotalarda tekrar tekrar gittiğimiz Tayland, Malezya, Singapur, Sri Lanka, Belçika, Lüksemburg, İtalya, Fransa, Yunanistan, Monako, Hırvatistan, Slovenya ve Avusturya’ya da selam olsun… Hayallerimizi süsleyen Güney Amerika’ya da şimdiden selamımızı gönderelim ki, mesajı alsın o:)

2014’te yine yeni coğrafyalarda yeni keşifler yapmak dileğiyle diyoruz… Hepimiz için daha çok gezeceğimiz, dünyayı ve insanları daha iyi anlayabileceğimiz ya da en azından çaba göstereceğimiz harika bir yıl olsun, ve tabi ki sağlık ve sıhhatle…

Yollarımız açık olsun,

Serap & Tamer

4 yorum :

  1. Seyahati bol bir 2013 geride kalmış, 2014 de bereketli olur umarım... Güney Amerika yazılarınızı şimdiden bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkürler Miray:) hepimiz adina bereketli bir yil olsun, daha cok gezelim daha cok görelim:) Bir de en tembel blogger olarak, gezi yazilari konusunda 2013, 2014'ten daha verimli olursa ne sahane olur diyorum:)
      Sevgilerle
      Serap

      Sil
  2. Merhaba,

    Bloğunuzu çok beğendim ve takipçiniz oldum. Sizi de bloğumda takipçi olmaya beklerim. Çok sevgiler.. http://mommyslifetime.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      cok tesekkür ederim, hemen takip etmeye basliyorum:)

      Sevgiler,
      Serap

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...