5 Kasım 2013 Salı

Cok sevgili okuyucularımız, sevgili seyahat severler


Başlık size seçim propogandasını anımsatmış hatta ve hatta „aman kaçın oy isteyecek“ hissini yaşatmış olabilir, durun  durun yok öyle bir şey… Siz onu normal bir girizgah, samimi bir başlangıç cümlesi olarak alın. İşin özü yazar burada, uzun zamandır bloğu boşladığı için uygun bir giriş cümlesi aramış ama bulamamıştır, sonunda klavyesinin götürdüğü yere gitmeye karar vermiştir.

Bizi takip edenler, bloga gelip bir bakıp „yine mi yeni yazı yok“ diyenler olmuştur eminim. İşte bu yazının maksatı da, bu vesileyle sessizliğimize  bir son vermektir.


Gelelim konumuza efendim… şimdi „işler çok yoğundu“, „koşturduk durduk“ diyeceğim inanmayacaksınız, „peki boş vakitlerinde naptın“ diyeceksiniz o vakit. Doğrudur elbette, ama boş zamanda da boş durmayıp gezdik diyeceğim ben de:) Buraya yazamamış olsak da bu sene eldeki her fırsatı değerlendirip bir gezdik pir gezdik… Eğer bizi Twitter, Facebook ve Tumblr hesaplarımızdan takip ediyor iseniz kuzuların aslında sessiz olmadığını zaten görmüşsünüzdür. Bu durumda blogda yeni yazı göremez iseniz inanın bir yerlerde faaliyet gösteriyoruzdur. Mesela sosyal medya hesaplarımıza yeni, tazecik katılan Tumblr vasıtasıyla anlık fotoğraf paylaşımlarımızı takip edebilirsiniz, aklınızda bulunsun ;) 

Son olarak yeni yazılar yakında gelecek merakla bekleyin efendim diyor, sizi fotoğraflarla baş başa bırakıyorum.

Sevgiler, saygılar…

Yolunuz her daim açık olsun





2 yorum :

  1. Yeni yazılarınızı bekleriz :) Fotoğraflar harika...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkürler:) umarim bu yaziyla seytanin bacagini kirmisimdir da devami geliverir:)
      Sevgiler,
      Serap

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...